Plati napisał(a):Zapominalskim, spóźnialskim przypominamy, że możecie jeszcze wystartować w super, zaj....., kameralnym triathlonie, gdzie panuje przyjacielska atmosfera !!! Można jeszcze się zapisywać :)
Ja jestem, oczywiście...
Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
Plati napisał(a):Zapominalskim, spóźnialskim przypominamy, że możecie jeszcze wystartować w super, zaj....., kameralnym triathlonie, gdzie panuje przyjacielska atmosfera !!! Można jeszcze się zapisywać :)
żeli napisał(a):Ja jadę
Cremastero napisał(a):Patrzysz chyba na wyniki z 2013, gdy pływanie było obcięte chyba o połowę. Tegoroczne (http://w.sts-timing.pl/pliki/AMAZONKI2014.pdf) wyglądają OK. Ale podziwiam tych, którzy w tę "majówkę" odważyli się na pływanie w jeziorze. Gratulacje dla wszystkich uczestników.
Dark44 napisał(a):żeli napisał(a):Ja jadę
Żeli, może naskrobiesz kilka słów o tym jak przebiegał twój start?
Te czasy pływania mnie zstanawiają...
Żeli, może naskrobiesz kilka słów o tym jak przebiegał twój start?
dag napisał(a):Żeli, może naskrobiesz kilka słów o tym jak przebiegał twój start?
Wg mnie oraz miarki w Google Earth, pływania było 2100-2200 + stromy wybieg, kawałek groblą i ponownie strome zejście do wody.
Dark44, w tym roku było o wiele chłodniej niż w ubiegłym:)
pozdrawiam
Plati napisał(a):a chłodniej to oczywiście było na zewnątrz :P bez dwóch zdań, ale chyba pierwsze 2 km biegu Was rozgrzały :)))
żeli napisał(a):Dark44 napisał(a):żeli napisał(a):Ja jadę
Było.... zimno i... mokro, ale po kolei:
[...] Rower zaczął się dla mnie rewelacyjnie: do Zwierzyńca jechałem ze średnią 38km/h - było z wiatrem i miałem wrażenie że lekko z górki. Po nawrocie już nie było tak różowo, w dodatku droga do Malewszczyzny mocno połatana, wytrzepało mnie tam, w dodatku na drugiej pętli zaczął się regularny deszcz. Jazdę ukończyłem po prawie 3h. Na koniec bieg, dla mnie bardzo udany,[...]przesunąłem się z 43 miejsca po pływaniu na 15 na mecie. Czas słaby, ale warunki były trudne. Plany o złamaniu 5h muszę odłożyć co najmniej do Susza albo Wolsztyna.
Powrót do Archiwum tematów imprez z sezonu 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości