Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
lysy napisał(a):Ja mam rezerwację w Hotelik Centrum. Co o tym sądzisz Matall? Zmieniać? Brałem w ciemno bo w miarę blisko startu
Matall napisał(a):Świetnie położony, w bardzo dobrym miejscu z węzłem komunikacyjnym. Nie wiem jak z wyżywieniem, ale pewnie i tak przywieziesz własne![]()
Jeśli przyjeżdżasz z dziećmi, to będzie krucho z atrakcjami, bo ich po prostu w tym Hoteliku nie znajdziesz.
Ale za tę cenę - bardzo spoko.
lysy napisał(a):Matall napisał(a):Świetnie położony, w bardzo dobrym miejscu z węzłem komunikacyjnym. Nie wiem jak z wyżywieniem, ale pewnie i tak przywieziesz własne![]()
Jeśli przyjeżdżasz z dziećmi, to będzie krucho z atrakcjami, bo ich po prostu w tym Hoteliku nie znajdziesz.
Ale za tę cenę - bardzo spoko.
I to jest coś z czym się mogę pogodzić!Dzięki
Matall napisał(a):Na długo przyjeżdżasz? Jakby coś jakiś objazd trasy czy inne spotkanko w sobotę przed wyścigiem wchodzi w grę?
lysy napisał(a):Matall napisał(a):Na długo przyjeżdżasz? Jakby coś jakiś objazd trasy czy inne spotkanko w sobotę przed wyścigiem wchodzi w grę?
Przyjeżdżam w sobotę. Będę bez rodziny więc objazd trasy i porządna pizza w porządnej pizzerii jak najbardziejChyba, że będzie padać-wtedy objazd odpuszczam.
Matall napisał(a):EDIT - Już mi ktoś podpowiada podobno dobry lokal na pizzę - więc z przyjemnością potestuję a nadprogramowe kilogramy zrzucę na sumienie @lysego
Matall napisał(a):Co nie zmienia faktu, że strefa finishera jest nasza
Powrót do Imprezy triathlonowe w Polsce - sezon 2017
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości