Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
elim napisał(a):Jak jest za dużo osób na torze, to strzel dwie długości delfinem, od razu robi się luźniej... dzisiaj przetestowałem i z 8 osób zrobiły się 4.
Pocieszyć Was? Płacę 2,50 zł za godzinę basenu... Minuta dodatkowa 5 gr bodajże. Mam jaccuzzi, masowanie, zjeżdżalnię itp :P
garenge napisał(a):Pocieszyć Was? Płacę 2,50 zł za godzinę basenu... Minuta dodatkowa 5 gr bodajże. Mam jaccuzzi, masowanie, zjeżdżalnię itp :P
elim napisał(a):Jak jest za dużo osób na torze, to strzel dwie długości delfinem, od razu robi się luźniej... dzisiaj przetestowałem i z 8 osób zrobiły się 4.
lysy napisał(a):Wodnik na Gocławiu przy Abrahama. Zwykle startuję ok 15:20. W zależności od liczby torów zajętych przez szkółki, na pozostałych torach jest max. do 3 osób, jednak przez większość czasu pływam sam. Ogólnie obłożenie basenu w okolicach godz. 16 określiłbym jako "pustki". Woda nie jest krystaliczna, ale temperatura wg mnie odpowiednia-trochę niższa niż przeciętnobasenowa. 16pln/h+30gr/min. Multisport "wpuszcza" na godzinę bez dopłat.
nat napisał(a):To tam maja taki eliptyczny dach?? Przez to na plecach caly czas skrecalem...
a to ciekawostka, bo sądziłam, że wszędzie obowiązuje 60'Kamilasty napisał(a):Karta Multisport - Polna 75',...
Powrót do Multisportowe różności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości