Witam! Zwracam się do forumowiczów z ogromną prośbą poświęcenia minuty swojego wolnego czasu. Szczególnie do tych posiadających konto na FB.
Oto link:
https://www.facebook.com/KRULLASONNa początku zaznaczę, że jest to były triathlonista. Od wielu lat trener lekkoatletyki.
Otóż anonimowa osoba zwana później jako "Marik" utworzył stronę dotyczącą bardzo bliskiej mi osoby. Strona ta ewidentnie wyśmiewa, uwłacza tę osobę. Co za tym idzie również rodzinę tę osoby i również ja czuję się poddany tym "czynom"!
Nie czuję się mocny w paragrafach (skorzystam z pomocy osób wykształconych w tym kierunku oraz funkcjonariuszy Policji w Warszawie), z resztą szkoda sensu się ciągać z Marikiem.
Nie rozumiem zachowań Marika, czy człowiek ten nie ma swojego życia i swoich spraw, nie ma możliwości ani pomysłu, że w ten sposób zapewnia sobie rozrywkę?
Nie jestem poetą a zawsze byłem "z polskiego drugi" i pewnych wrażeń i odczuć nie potrafię przelać na papier, matrycę. Początkowo jako nauczyciela, następnie jako trenera i finalnie uznaję Pana magistra Krzysztofa Lasonia za mojego wychowawcę oraz po części ojca którego nie miałem. Darzę tę postać olbrzymim szacunkiem, respektem. Zawdzięczam mu tak strasznie dużo, są to rzeczy dla mnie niesamowite i których sam bym nie osiągnął ani nawet nie zwrócił na nie uwagi!
Dlatego tego typu niecne uczynki wcale mnie nie bawią. Proszę o postawienie się w podobnej sytuacji.
Już od szkoły podstawowej mam styczność z tym człowiekiem. Czyli ponad połowę swojego życia obecnego. To on zaszczepił u mnie miłość do sportu, doskonalenia oraz wielu innych rzeczy. Tysiące kropli potu, setki kilometrów, zawodów, uśmiechów, wiele obozów, niesamowite wsparcie. Za rzeczy które dla mnie zrobił nie zapłacę kartą Master Card
Za przeczytanie wielkie dzięki.
Dlatego prośba dotyczy wejścia na stronę podaną w moim linku i zgłoszenie jej jako "nękanie osób" bądź w jakikolwiek inny sposób. Spodziewam się, że osoba, jeżeli dojdzie do usunięcia strony, założy nową. Są rzeczy na tym świecie o które walczy się do końca.
Miłego i udanego weekendu. Pozdrawiam.
Jeżeli moderator uzna temat i wiadomość za niewłaściwą, proszę o usunięcie. Jednak liczę na wsparcie!