Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
MateuszP napisał(a):Oczywiście. Z tym, że dobrze mniej więcej wiedzieć jaka jest różnica by w tym teście na zewnątrz się nie spalić.
No cóż, ogólnie to najważniejszy jest i tak czas (czyli w sumie prędkość) jaką osiągamy na danym odcinku. Zmiana pozycji sporo mnie kosztowała, ale jednak przy tych samych W prędkość była wyższa.
Willi napisał(a):U mnie jazda na trenażerze-także przy współpracy z pomiarem mocy tym nielubianym przez Ciebie, różnica jest taka że nigdy na trenażerze nie osiągam takich wyników waty/tentno jak na dworzu wydaje mi się że chodzi o chłodzenie organizmu. A mój trenażer oszukuje in minus jakieś 20w , przygody z zwiftem w tym roku nie powtórzę wole pooglądać filmy i trzymać się założenia treningowego.
Willi napisał(a):Zysk oreo gdzieś wałkowaniem i tak wszystkie waty zaczynaja grać, gdy zależy Tobie na każdej sekundzie, gdy walczysz o wynik.
Willi napisał(a):Standard po coś te pieniądze wydajemy-chyba... porównanie koza mtb Karol? Rozumiem koło profil 80 a koło profil 40 ale takie porównanie?
Powrót do Trening triathlonowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości