Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
nat napisał(a):Pewno się przestraszyli, że ich tak obsmarowałeś. Prawda jest taka, że Ci wysłali shit i jakbyś się nie znał, to byś to przyjął bez mrugnięcia oka. Smutne. Mimo wszystko takie odczłowieczone schematy to pomyłka.
krisprince napisał(a):A ludora pracuje np na bazie trainingspeak czy jakis wlasny system? A moze wysyłają plan na tydzień w pliku pdf? Jak to wyglada?
Simon napisał(a):Jak zaczynałem swoją przygodę z tri też miałem ten dylemat kogo wybrac. Wybór padł na Labosport. Trenuje mnie Marcin Florek. Czy jestem zadowolony ?? o TAK. Powiem wprost nawet bardzo zadowolony. Kontakt z trenerem jest bardzo personalny. Nie ma tutaj mowy o jakiejkolwiek sztampie. Moj trening dostosowany jest w 100% do mojego mocno napietego grafiku (Częste wyjazdy, dwójka dzieci, praca). Pracujemy wspolnie od zeszlego roku od listopada i nie mam zamiaru zmieniac. Rozpisany trening jest zawsze opatrzony komentarzem. Dodatkowo kontakt telefoniczny codzienny lub mailowy (spotkania też się odbywają) jest bardzo ważny. Co więcej jak ja nie zadzwonie to trener sam stara sie kontaktowac. Kontrola treningu i postepow nie polega jedynie na sprawdzeniu wykonania ale rowniez na analizie wszystkich ważnych elementów całego procesu treningowego i dostosowanie go do moich personalnych potrzeb.
Wyniki jakie uzyskałem w pierwszym sezonie przerosły moje najsmielsze oczekiwania. Plan zakładał, że chce ukończyć i nie być ostatni. Zeby bylo jasne w listopadzie 2012 wstalem z kanapy z nadwagą i zerową wydolnością. Sezon zakonczylem zawodami w Wińcu na 1/4 uzyskując 12mce open. Mysle ze to pokazuje klase treningu jaki daje Labosport. Powiem tez ze wcale nie trenuje duzo. Srednio wyszlo mi okolo 7 godzin treningu tygodniowo.
Reasumujac: Trening zdalny to trudna sprawa. Nie mozliwe jest trenowac kogos bez wiedzy o wielu parametrach personalnych danego zawodnika. Ja wybralem super. Labosport to moim zdaniem najbardziej profesjonalny wybór, a ceny które mają są w pełni uzasadnione w stosunku do tego co oferują, ba powiedziałbym nawet że oferują więcej niż można oczekiwać za te pieniądze. Polecam.
Powrót do Trening triathlonowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości