dzięki ,że odpisaliście,a z tego co piszecie to na basenie tłoku nie ma,tylko te godziny !wsteje wcześnie rano do pracy i troche mnie to denerwuje,ale może was odwiedze...pozdro
chciałem zapytać czy nadal pływacie gdzieś razem - chętnie bym się podłączył do jakiejś grupy. Jestem w (trójmiescie) nowy i ogarniam właśnie kwestie treningów pływackich. byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info
Gdansk to plywacka tragedia. Gdynia i Sopot lepiej. W Gdyni masz kilka udanych basenow (pod wzgledem ilosci osob na tor) - Karwiny, Jezuici, Witomino, czy Oksywie (Flota). w Sopocie aquapark.
Gdańsk faktycznie tragedia. Najlepszy basen jest chyba na Chełmie ale tam wejdziesz tylko w weekend i tylko w wybranych godzinach. W tygodniu nie ma możliwości. O innych nawet nie wspominam bo to żenada.
mieszkam w gd o tym, ze to basenowa pustynia zdążyłem się już przekonać. Często bywam w gdyni (pracuję na Witominie) więc na basen mam całkiem blisko. chciałem się dowiedzieć czy są dni kiedy pływacie razem żeby się ewentualnie podłączyć pod tri trening :)
W zeszlym roku mielismy basen w piatki na 16:40 na politechnice. Nie wiem czy w tym roku bedzie. Mam nadzieje, jakis listopad pewnie. Czasem malo nas bylo. Jak bedzie mozliwosc to bede dawal znac ;]
A tak to sprobujcie tam uderzyc. 25m dlugosci. Gleboki.
http://www.kpwik.kartuzy.pl/199,kartusk ... neczk.html Woda potrafi być tam za... zimna ale pusto ,tanio,czysto, w godzinach wieczornych polecam.Dojazd co prawda daleko ale z Gdańska ok 30 min po dobrej drodze,najlepiej w kilka osób.
Jest pomysł wynajmowania jednego toru w niedzielę wieczorem w Gdyni (albo witomino albo jezuici) dla mniej wprawionych zajęcia prowadził by Andriu. kto chętny??
Chodzę na basen w Witominie, niedziela 20:30. Jak dla mnie jest O.K. Wejście 10 złotych, honorują kartę Multisport. W niedzielę sprawdzę jak wygląda kwestia rezerwacji toru.
Nie jest najważniejsze, być lepszym od innych. Najważniejsze być lepszym od siebie z dnia wczorajszego.