Info dla tych co zapisali się albo planują zapisać się na HIM. Organizator ustalił limit 200 osób a w tej chwili już został on przekroczony (licząc tych opłaconych i nieopłaconych).
... natomiast w regulaminie jest zapis:
"Po wypełnieniu formularza zgłoszeniowego znajdującego się na stronie internetowej
www.triathlonsierakow.pl i opłaceniu wpisowego zawodnik będzie umieszczony na liście startowej."
Interpretuję to wprost, że tylko dokonanie opłaty gwarantuje miejsce na liście startowej. Podobnie zapewne będzie dla zapisów na 1/4IM gdzie limity jeszcze nie zostały przekroczone.
Namawiaj ekipę i chyba trzeba się spieszyć z płaceniem bo niewiele miejsc zostało na HIM. Ewentualnie zostanie ćwiarteczka jak się spóźnimy. Tam zapisy idą wolniej.
Ja jutro zapłacę i będzie z głowy. Rano może być przyjemne pływanie. Deszczyk ma padać ładnie. Szkoda, że o 17 nie możecie bo tam frekwencja mocno spadła.
Ja wczoraj zapłaciłem.
Maju jaki masz trenażer? Planuje coś wkrótce zakupić może coś polecisz?
Co do weekendu to mamy z Mieszkiem w planach rower. Ja bym wolał niedzielę ale będziemy się dogadywać jeszcze.
Ja też zapisany/zapłacony - kto żyw niech sie zapisuje i płaci jak chce faktycznie wystartować bo zostało (sprawdzam) ... 61 miejsc na liście startowej. Jakiś czas temu doczytałem, że o znalezieniu się na liście startowej decyduje dokonanie opłaty a nie sama rejestracja (pisałem już o tym jakiś tydzień temu - http://forum.xtri.pl/triathlon-sierakow ... .htm#34631) ... no i szybko zapłaciłem . Fajnie, że będzie kilka osób znajomych.