Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
Jog napisał(a):A tak lekko z innej beczki. Dowiedziałem się od prezesa ST IM2010, że chcecie się przyłączyć do grupy. Prawda to? Byłoby fajnie. Wspólne stowarzyszenie z grupą regionalną Trójmiasto.
Rafał
Jog napisał(a):No to i ja się przywitam.
Mam na imię Rafał. Jestem z Pruszcza Gdańskiego, za sobą mam dwa debiutanckie starty w tym roku (sprint Susz i połówka Borówno). Więc również początek drogi triathlonowej. Jestem członkiem Stowarzyszenia Triathlonowego IM2010. Jednak jesteśmy rozrzuceni po całej Polsce i nie specjalnie jest z kim potrenować. Najbardziej zależy mi na wspólnych treningach kolarskich. Przy obecnej aurze kręcę się na MTB. Przyjdzie wiosna to wrócę do szosówki. To chyba na tyle na początek.
Pozdrawiam
Rafał
Tomek1975 napisał(a):Witamy Rafał. Z tego co widzę wynik w Borównie bardzo porównywalny do mojego i Dawida ...bardzo podobne więc super startujemy z podobnych pułapów aczkolwiek widać, że z pływaniem Dawidowi a szczegolnie mi troche brakuje- zapraszamy na treningi :)Jog napisał(a):No to i ja się przywitam.
Mam na imię Rafał. Jestem z Pruszcza Gdańskiego, za sobą mam dwa debiutanckie starty w tym roku (sprint Susz i połówka Borówno). Więc również początek drogi triathlonowej. Jestem członkiem Stowarzyszenia Triathlonowego IM2010. Jednak jesteśmy rozrzuceni po całej Polsce i nie specjalnie jest z kim potrenować. Najbardziej zależy mi na wspólnych treningach kolarskich. Przy obecnej aurze kręcę się na MTB. Przyjdzie wiosna to wrócę do szosówki. To chyba na tyle na początek.
Pozdrawiam
Rafał
Powrót do TriCity Triathlon Team
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości