Ja mielem ten konfort, ze moglem za (kaucje) wypozyczyc pianke/i i je przetestowac. Moj wybor padl na 2XU model V:1. Uwazam ja za rewelacyjna pianke, komfort, grubości, rowki, przetłoczenia, elastyczność i trwałość na najwyższym poziomie.
Do 15 czasu polskiego na wiggle.co.uk mozna kupic pianki z 15% znizka po wpisaniu kodu CLOTHING15 wiec Kaisei wychodzi za 85GBP, co w przeliczeniu daje niecale 400 zlotych.
[ Dodano: 16-03-2011, 07:52 ] Ok, odpowiem sam sobie, ale tez aby inni nie szukali - tylko dzis, jest to oferta 24 godzinna, konczy sie tak jak elim napisal o 15 naszego czasu.
Dalej bylbym wdzieczny gdyby ktos porownal Kaisei i S3
Ja wlasnie nabylem Aquasphere Racer. Moja pierwsza pianka wiec nie do konca wiedzialem czego sie spodziewac, w dodatku kupiona w UK bez mierzenia. Lezy rewelacyjnie. Szczelnosc kolnierza niesamowita. Ale najbardziej zaskoczyla mnie in plus elastycznosc w ramionach - zero skrepowania.
Waze 71kg przy 182cm i wzialem Medium Small (MS) - idealnie pasuje.
Osobiście polecam bardzo dobre pianki Sailfish-a, jako piersi z Polaków pływali w nich Jaskółka i Czesnik, a teraz zdecydowana większość polskiej czołówki. I jest przedstawiciel w Polsce
Strona internet firmy: www.sailfish.com Kontakt przez www: http://bartoszak-biegi.pl/ meil: mbartrun@wp.pl tel: 698 383988
Na Twoje wymiary zdecydowanie MT. Obawiam sie, ze 7 bylaby dla Ciebie za krotka. Sam mam 180 cm i uwazam, ze jestem na gornej granicy rozmiaru M (blueseventy, ale rozmiarowka ta sama).
Na podstawie moich doświadczeń sobotnich z rozmiarami - lepiej zobacz jak się prezentuje np M. chyba ze mają jakiś rozmiar ST
w klacie masz za mało na ten rozmiar i nie będzie ci się fajnie płyuwało
Jak chcesz, to moge Ci dac przymierzyc moja M blueseventy i sam ocenisz, sadze na trojmiejskiej czesci forum jak wypytasz to znajdziesz kogos z rozmiarem 7 lub MT w innej nomenklaturze.