Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
firbolg napisał(a):Moge Was prosic o polecenia miejsca z dobra cena dla Pro 4 Rays ? Z gory dzieki !
ikarol napisał(a):Nieco jeszcze poczytałem, poszperałem i wypluło mi rezultat: Fulcrum Red Wind 80. Te koła spełniają prawie wszystkie moje wymagania - opona, odpowiedni profil, waga do 2000g, wysoka jakość wykonania, sprawdzona firma, dostępne części zamienne. Standardowo jedyna kwestia to cena poza pierwotnym budżetem ;)
Sam się dziwię, że nie zacząłem od sprawdzenia oferty Fulcruma. W rowerze MTB mam od 6 lat Red Metale i sprawują się świetnie.
Marcos napisał(a):ikarol napisał(a):Nieco jeszcze poczytałem, poszperałem i wypluło mi rezultat: Fulcrum Red Wind 80. Te koła spełniają prawie wszystkie moje wymagania - opona, odpowiedni profil, waga do 2000g, wysoka jakość wykonania, sprawdzona firma, dostępne części zamienne. Standardowo jedyna kwestia to cena poza pierwotnym budżetem ;)
Sam się dziwię, że nie zacząłem od sprawdzenia oferty Fulcruma. W rowerze MTB mam od 6 lat Red Metale i sprawują się świetnie.
Gdzie będziesz kupował?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości