pawelvod napisał(a):A jakby do góry nogami zainstalować?
odwrotnie raczej nie da rady. Będę grzebał przy mostku, są tam jakieś śrubki

Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
pawelvod napisał(a):A jakby do góry nogami zainstalować?
karolman napisał(a):pawelvod napisał(a):A jakby do góry nogami zainstalować?
Yellow napisał(a):karolman napisał(a):pawelvod napisał(a):A jakby do góry nogami zainstalować?
Moim zdaniem da się. Jeżeli to jest H30 odkręcasz obejmy podpór, obracasz kierownicę prawo-lewo w mostku (przełożenie klamek) i montujesz podpory. U mnie tak nie mogę bo nie mam podpór na obejmy tylko jednostronne zintegrowane gniazda (china)
karolman napisał(a):30.05
Rower 42 km
Zadanie główne 70' w zmiennym zakresie (interwały co 10') między 213 a 248 W. Odkryłem coś tak fantastycznego jak średnia moc okrążeniabardzo przydatne pole w liczniku
![]()
qbs napisał(a):Hehe, jak Ty do tej pory jezdziles ?Must have na interwałowym treningu, na zawodach tez polecam, ustawić lapa na np. 5 km i monitorować średnią okrązenia
robertino napisał(a):qbs napisał(a):Hehe, jak Ty do tej pory jezdziles ?Must have na interwałowym treningu, na zawodach tez polecam, ustawić lapa na np. 5 km i monitorować średnią okrązenia
to się da ustawić, ale jak masz osobny licznik. Ja używam zegarka z quick release i jak wciskam LAP, to mnie przełącza do kolejnej aktywności (w tym wypadku T2), więc muszę się zadowolić mocą z całego etapu rowerowego. Ale na treningach faktycznie to działa dobrze
Powrót do Dzienniki triathlonowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości