Nie wiem, ja się zaczynam dobrze bawić.endi8888 napisał(a):Zignorować...
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
Nie wiem, ja się zaczynam dobrze bawić.endi8888 napisał(a):Zignorować...
Mac1 napisał(a):Rozumiem,w tym wieku trudno mieć jakieś poważne ambicje.Nie zamierzam się ujawniać bo chętnie byście mnie zlinczowali.Wystarczy mi to ze na zawodach i tak zawsze będę przed tobą.Pod swoimi wiadomościami masz wypisane jakieś słabe
czasy?Co tutaj zle czytam?
Mac1 napisał(a):Minęło już sporo czasu a robertino zamarł.Nie dziwie sie bo wiadomo ze był bez szans i podziwiam go w ogóle ze odważył sie mnie wyzwac.Domyslam sie teraz ze wszyscy zrozumieli jaka przepaść dzieli nas i umieszczanie mnie nie dostatecznie wysoko w każdym rankingu nie jest właściwe skoro w możliwości realnej konfrontacji ze mną nikt nie ma szans.Dlatego rozumiem chęć ucieczki ma inne forum gdzie będzie można nie konfrontować sie z prawda która ja tutaj wyraźnie pokazalem.Tak wiec ja także kończę ta gownoburze,szkoda mi czasu na kontakt z ludźmi których ani wydolnościowo ani finansowo nie stać na to aby sie ze mną skonfrontować.
Dodam jeszcze na koniec ludziom którzy nie znają sie na triathlonie ze pływanie ponizej 4:15 daje bardzo duże szanse aby po rowerze ruszyć do biegu z najlepszymi
Powrót do Trening triathlonowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości