Sorry Pyra! Walcz o życiówkę w Berlinie, żebyś mógł zamknąć biegowy rozdział a na kolejnej edycji zaczniesz na stałe rozdział multisportowy - stworzę ci jakąś fajną klasyfikację ;).
No fajnie, że się nie boicie ale ja będę biznesowo w Warszawie więc siłą rzeczy nie wystartuję również. A wiadomo impreza bez Eddiego to słaba impreza Kto wam zdjęcia będzie robił ?:D
tak to w życiu jest, nie ma się co na innych oglądać tylko robić swoje najlepiej jak się potrafi to nie my mamy się bać tylko niech nas się boją "my" i "nas" użyte w haśle motywacyjnym nie oznacza, że mam coś wspólnego z organizacją imprezy przedstawia tylko moje osobiste podejście do podejmowanych wyzwań
IM 12:14:03 BORÓWNO 2010 - MARATON 4:40
1/2IM 5:32:50 Susz 2010 - PÓŁ MARATON 1:47
ja chyba się skuszę!
4 września startuję w duathlonie w Szwajcarii
18 września bieg uliczny w Płocku na 5 km
8 października gotyk duathlon w Toruniu
więc data 25 września idealnie wypełnia mój kalendarz startów na jesień.
foka, jak możesz to przynajmniej dystanse zdradź.
hehe, Dymek wie, jak szukać zawody w necie. jak byłem "cichym biegaczem" to szukałem sieci małych biegów i jechałem zgarniać kabonę a do Torunia wybieram sie ze wzgledu na sentyment- studiowałem w Toronto 5 lat. piękne czasy.
szkoda tylko, że na Gotyku taki krótki dystans
w którą sobotę? będzie opublikowany regulamin zawodów? bo emocje po Górznie opadły i trzeba planować starty średnią i późną jesień. foka, daj znać co z XDU 2011?