przez julek1967 » 21-02-2012, 13:02
siema.Mam na imie Julek ,45lat i dla poprawienia kondycji chciałbym sie z wami troche pobawic w trathlon.Sport ten jest mi dobrze znany ,a zafascynowałem się nim 24 lata temu tj w 1988r.wtedy sport ten u nas w Polsce dopiero racztował,z roku na rok stawał się popularniejszy,przybywało imprez krajowych.niektóre z nich przetrwały do dnia dzisiejszego,inne umarły z różnych względów.wtedy jeszcze na studiach na PG miałem swietne warunki do trenowania.wcześniej obok trenowania szczypiorniaka w podstawówce,poprzez koszykówke w średniej zacząłem uprawiac pięciobój.przestawienie się na triathlon nie stanowiło dla mnie problemu-doszedł tylko rower.Po studiach entuzjazm opadł i przerzuciłem sie na piłkę nożną ale z czasem zaczęła ona zajmowac zbyt dużo czasu ,bo przy okazji grania prowadziłem jeszcze drużyne jako grający trener.aktualnie trenuje rolkarstwo szybkie,ale do triathlonu się przymierzam.Do was chcę dołączyc ,bo w grupie razniej.W Gdyni też biegnę i mam nadzieję ,że się spotkamy.pozdro i cdn...