Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
Michał321 napisał(a):Ponieważ jest to pierwsza edycja można dać im mały kredyt zaufania. Jak będzie to samo za rok to trochę pomarudzimy. Nie myli się ten kto nic nie robi. A teraz czas iść pobiegac:)
jogger007 napisał(a):Łatwo dawać kredyt zaufania jak zawody są w Gdańsku, a się mieszka praktycznie w Trójmieście. Gorzej jak ktoś - jak Maruda - jest z Krakowa. Nie ma kategorii wiekowych więc dla mnie też za drogo i daleko. Praktycznie korzyść z udziału w tych zawodach sprowadza się do zmierzenia czasu.
coucz napisał(a):Krzysiu a jak sponsorem jest Polar to nagrody to Polary :)
Pozdro
RYSIEK napisał(a):Bardzo się cieszę, że jest coraz wiecej imprez multisportowych w Trójmieście, gdzie totalni amatorzy tacy jak ja mogą wystartować i zdobywać doświdczenie.
Ja będe obowiazkowo plus żona, którą namawiam na pierwszy start. Dodatkowo na 100% jeszcze kilku znajomych, z którymi rozmawiałem w niedziele na Triathlon Cartusia, który był pierwszy i też całkiem udany.![]()
Brawo Panowie za pomysł i odwagę. Niech moc będzie z Wami
coucz napisał(a):Hej
Chłopaki muszę przyznać [CENZURA] filmik :)
Pozdro
stanek napisał(a):Ok, trochę zdradzę tajemnicy. Bardzo chcieliśmy mieć nagrody rzeczowe. Nie udało się, ale mamy obiecane trzy bony na zakup pulsometrów Polar o wartości 250zł każdy:). Potwierdzę jak tylko dotrą:).
kani napisał(a):stanek napisał(a):Ok, trochę zdradzę tajemnicy. Bardzo chcieliśmy mieć nagrody rzeczowe. Nie udało się, ale mamy obiecane trzy bony na zakup pulsometrów Polar o wartości 250zł każdy:). Potwierdzę jak tylko dotrą:).
Czy są tu jacyś organizatorzy zawodów, którzy mogliby mi coś uściślić?
3x250=750zł - to taki duży koszt?
To ile sponsor daje na takie zawody?
Sam mam firmę budowlaną niedużą ale zasponsorować kilka nagród za takie kwoty w zamian za reklamę w trakcie zawodów gdzieś w okolicach kuj-pom nie byłoby problemem...
Jak to wygląda tak naprawdę. Bo nazwy duże Polar, Stenaline a takie kłopoty?
Bo sama organizacja, że pochłania kasę dużą (i energię) to nie wątpię :D
Życzę powodzenia w dalszej organizacji
Powrót do Archiwum tematów imprez z sezonu 2012
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości