Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
bczyzu napisał(a):https://plus.google.com/u/0/photos/103812689579231058588/albums/5923922629622442097
Na razie skromnie, ale coś jest.
Dark44 napisał(a):bczyzu napisał(a):https://plus.google.com/u/0/photos/103812689579231058588/albums/5923922629622442097
Na razie skromnie, ale coś jest.
Fajne zdjątka, szkoda, że mnie na żadnym nie ma:-(
Masz jeszcze dostęp do jakiegoś zbioru?
Motylop napisał(a):Organizacja zdecydowanie na plus. Rewelacyjna konferansjerka - ciekawe czy prowadzący będzie w stanie wypowiedzieć jutro choć jedno słowo ;)))
Dark44 napisał(a):wady:
-nie wiem gdzie mieli oczy sędziowie, jak na trasie widziałem rowery z długimi lemodkami. Ja specjalnie odkręcałem swoją.
-strefa zmian za wąska, chociaż w tym miejscu organizatorzy nie mieli możliwości poszerzenia
-trasa biegowa crossowa, dla mnie b. ciężka. Nie wiem skąd orgom wyszło 40% asfaltu, ja stawiam, że było max.10%. Niestety, ale chyba na zmianę charakteru trasy orgowie w tym miejscu nie mają szansy.
-pływanie, nie wiem po co było tak gmatwać pływanie. Rozgrywane co roku na tym akwenie mistrzostwa Polski open water, mają to zorganizowane inaczej. Wzdłuż zalewu. I tak powinno to być zrobione tutaj. Dzięki esom floresom, stawka nie mogła się rozciągnąć i cały czas był ścisk. To co działo sie przy pierwszej i drugiej boi widziałem po raz pierwszy. Bo, że przy starcie jest młockarnia, to wiadomo. Prawie wszyscy nagle przechodzili na żabkę i robiło sie niebezpiecznie! Ja jestem [CENZURA], bo straciłem mojego Garmina 310 przez takiego własnie żabkarza. Doszedłem gościa w ok. "studni" i zacząłem wyprzedzać łagodnym łukiem ale on zaczął także kogoś wyprzedzać i potężnym kopniakiem (tak niefortunnie) zerwał mi zegarek. Zanim sie kapnąłem nie miałem go na ręku. Mam tylko siniaka. Pisaliśmy dużo o żabkarzach. Powinni zabronić w tri pływać tym stylem i już!!!
Ogólnie zawody świetne. Do poprawki trasa pływacka.
DarekKow napisał(a):Dark44 napisał(a):
Biorę latarkę i lecę nurkować wokól studni, może znajdę garmina :)
Powrót do Archiwum tematów imprez z sezonu 2013
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości