Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
nat napisał(a):pomyśl jeszcze o systemie trainingpeaks (treningi wg. Friela)
ppawel napisał(a):ja jestem mega zadowolony ze współpracy z Filipem Szołowskim,
nat napisał(a):kontakt telefoniczny i oko-w-oko z osobistym trenerem - bezcenne!
Michael napisał(a):Ja korzystam i jestem zadowolony, fakt faktem nie mam porownania z zadna inna firma badz trenerem , ale juz gdzies na forum pisalem ze podwzgledem ceny sa bezkonkurencyjni i poprostu nie mialem innego wyboru bo nie bylo by mnie na to stac. Widzialem ze teraz troche zmienili opcje i zaczynajac sie od 59,119 i bodajze 159. Trenuje z nimi drugi miesiac i szczerze nie bylbym w tej chwili sobie samemu tak ogarnac tego treningu. Oczywiscie to moje odczucie, a i sluszna uwaga Darasa tez mi glupio gdy zdazy sie ze nie moge zrobic treningu :) sibie latwiej przekonac ze tak musialo byc, to naprawde motywuje.
scott_mtb napisał(a):Michael napisał(a):Ja korzystam i jestem zadowolony, fakt faktem nie mam porownania z zadna inna firma badz trenerem , ale juz gdzies na forum pisalem ze podwzgledem ceny sa bezkonkurencyjni i poprostu nie mialem innego wyboru bo nie bylo by mnie na to stac. Widzialem ze teraz troche zmienili opcje i zaczynajac sie od 59,119 i bodajze 159. Trenuje z nimi drugi miesiac i szczerze nie bylbym w tej chwili sobie samemu tak ogarnac tego treningu. Oczywiscie to moje odczucie, a i sluszna uwaga Darasa tez mi glupio gdy zdazy sie ze nie moge zrobic treningu :) sibie latwiej przekonac ze tak musialo byc, to naprawde motywuje.
Też się nad nimi poważnie zastanawiam ( z racji konkurencyjnej ceny, mieszkania na zadupiu i braku możliwości bezpośredniego kontaktu z trenerem )- napisz coś więcej - jaki plan wybrałeś? Jak kontakt z trenerem ( tel. mail ) jak z modyfikacją programu ze względu na wyjazdy itp?
Tomek_G napisał(a):Jesli trenerem triathlonu w ludorze jest przymusinski i on korzysta z treningu od labo to jest to dosc dziwne.
Tomek_G napisał(a):Jesli trenerem triathlonu w ludorze jest przymusinski i on korzysta z treningu od labo to jest to dosc dziwne.
Powrót do Trening triathlonowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości