Poznaj świat triathlonu i multisportu, podziel się swoim doświadczeniem!
Dark44 napisał(a):Są, ale co zrobisz jak woda będzie miała 12-14 C? Już nie mówię, że niektóre modele przekraczają cenę używanej pianki. Bez sensu. Ale tu masz przykładowe...
http://www.triathlonista.com/pl/p/ZONE3 ... lywania/42
bartolini napisał(a):Weź pod uwagę to, że koszt pianki może się zwrócić podczas używania.
bartolini napisał(a): Jeśli dzięki inwestycji w piankę zrobisz na otwartym akwenie trening, którego nie dałbyś zrobić rady bez niej, to oszczędzasz jeden bilet na basen. Dziesięć-kilkanaście takich treningów i stówka zaoszczędzona.
bartolini napisał(a):Natomiast kupując te krótkie spodenki z pianki to dokładasz sobie wydatek. Bo ćwiartkę w lipcu spokojnie zrobisz bez tych spodenek, co najwyżej będziesz miał czas gorszy o minutę, co niewiele zmienia, bo raczej o wyjazd na MŚ nie walczysz. Do lipca trzy miesiące, jest czas poćwiczyć technikę. Moim zdaniem trochę dziwne posunięcie, żeby z oszczędności kupować coś, co tak na prawdę nie jest potrzebne.
foka napisał(a):Te spodenki są dodatkiem do treningu na basenie - na akwenie jak pianki będą dozwolone i warto z tej możliwości korzystać i startować w pełnej piance.
mathewww napisał(a):Czasu jeszcze nie mierzyłem ale w tym tygodniu to zrobię.Po zdjęciu pianki zacząłem pływać bez i różnica wydawała mi się kolosalna .Czyli na starty w Polsce pianka bez rękawów się nie nada?Ja podstawowy model AQUA SPHERE PURSUIT .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości