| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 20-01-2012, 13:07 Temat postu: [sprzedane] kierownica czasowa ProfileDesign Carbon Wing |
sprzedam kierownicę czasową ProfileDesign Carbon Wing ze zintegrowanym mostkiem 120mm - właśnie przez ten długi mostek, bo jakkolwiek kierownica ma bardzo duży zakres regulacji to nie byłem w stanie znaleźć swojej pozycji.
w komplecie manetki Dura Ace z serii 78 (10 przełożeń indeksowanych lub manetka cierna, czyli mniejszą ilość też obsłuży), klamki hamulcowe, owijka.
sprzęt prawie nowy, nie ścigany, 160km na treningach, oryginalne pudło.
komplet za pół ceny czyli 600 zł.
Podpis: IM Austria 2010 - 11:08:57
|
|
| |
|
Lubomir
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 20-01-2012, 15:47 Temat postu: |
Czy mozesz napisac ile masz wzrostu?
Jestem ciekaw dla jakich kolarzy jest ten sprzet.
Podpis: 70,3 Borówno 5:37:17
70,3 Susz 5:42:39 (debiut)
|
|
| |
|
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 20-01-2012, 16:19 Temat postu: |
| Cytat: | Czy mozesz napisac ile masz wzrostu?
Jestem ciekaw dla jakich kolarzy jest ten sprzet. |
Tutaj jeszcze dużą rolę odgrywa rama i długość rury podsiodłowej.
Podpis: Being perfect is not about winning …it is about being able to look your friends in the eye and know that you didn’t let them down, because you told them the truth ... if you can do that with joy in your heart … then you’re perfect.
Mój Blog - Zapraszam!
Ironman C/S Polska
|
|
| |
|
nodun
Członek Iroman C/S Polska
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 20-01-2012, 16:46 Temat postu: |
172 cm i "średnia" noga (tzn znam kolegów mojego wzrostu zarówno z krótszymi jak i dłużymi nogami)
rama cervelo p2sl rozmiar 54, teraz mam na mostku 90mm kierownicę Oval 900, która gdy ją kupiłem wyglądała jak śmieć przy tej co sprzedaję.
siodło maksymalnie do przodu i mam zestaw dobrze dopasowany, zrobiłem na nim dwa długie dystanse, a przed ubiegłorocznym Suszem zrobiłem tylko jeden trening na czasówce żeby sprawdzić czy wszystko gra.
takie ustawienie ma jednak wadę bo krótki mostek powoduje że cały rower jest trochę nerwowy, w połączeniu z wysokim profilem z przodu (88mm) robi się nieciekawie przy +55km/h, tak że boję się zjeżdżać w takiej konfiguracji, w Klagenfurcie gdzie były konkretne zjazdy kupiłem na przód zwykłe klasyczne koło i dokręcałem na zjazdach prawie do 80
[ Dodano: 20-01-2012, 22:03 ]
rezerwacja do czwartku
|
|
| |
|
Lubomir
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 28-01-2012, 00:17 Temat postu: |
życzę nowemu posiadaczowi zadowolenia z zakupu a sobie żebym nie widział jak moja dawna kierownica mnie wyprzedza
|
|
| |
|
Lubomir
|
|
|
| Wiadomość |
Autor |
|
Wysłany: 28-01-2012, 08:44 Temat postu: |
jeszcze raz wielkie dzięki :) myślę że w najbliższym czasie nie będę się wstanie do Ciebie zbliżyć :)
pozdr Maciek
Podpis:
|
|
| |
|
Maciek.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
| | Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|